Szeretettel köszöntelek a GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYÖNGYSZEMEK ÉS MINDENNAPJAINK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 érett avokádó
1-2 paradicsom
(hámozott, darabolt)
1-2 gerezd fokhagyma
1 nagy marék aprított póréhagyma
vagy vöröshagyma
1 kis csokor friss korianderzöld
vagy petrezselyem
só, bors
2ek olívaolaj
néhány szelet pirítós
citrom
Az olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a feldarabolt fokhagymát és addig forgatjuk, míg kiereszti az illatát. Mehet bele a paradicsom és a durvára vágott petrezselyem (koriander) is, jól átforgatjuk és egy fél percet hagyjuk rotyogni. (Én a paradicsommal kezdtem, frisset használtam, így forrásban lévő vízbe dobtam kb. 2 percre, miután az alján x-et “rajzoltam” a héjjába, így könnyen meghámoztam, aztán kimagoztam és felkockáztam.) Végül hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott avokádót is és ízlés szerint fűszerezzük (az avokádó bírja a sót, így én két nagy csipettel raktam, illetve én meglocsoltam pár csepp citromlével, amikor elzártam a gázt). Házi kenyérből pirítottam néhány szeletet és arra gazdagon halmoztam a salsából, újra ment rá pár csepp citrom és koktélparadicsomot tálaltam még mellé. Ez az étel, egyszerűen zseniális, de komolyan! Hivatalosan is avokádó függő lettem!
Elkészítési idő: 10-30 perc (alapanyag függő, de mindenhogy megéri)
Köszönet a “receptért” Manochef-nek és a bárányfelhőknek!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!